Specialistische hulp

(vanaf € 41,50 per uur)

Wanneer er specialistische hulp gewenst is bij grotere klussen bieden wij ook een Helpende Hand. Denk aan het verkrijgen van overzicht in uw administratie, lopende contracten zoals verzekeringen, hypotheek, energie en internet/televisie. Wij zijn inzetbaar als onafhankelijke gesprekspartner bij (prijs)onderhandelingen of bij vertrouwelijke gesprekken, denk hierbij aan gesprekken bij een mediator of advocaat in geval van scheiding of een arbeidsconflict. Hiernaast biedt ons uitgebreide netwerk een ruime keuze uit specialistische hulp.

Tevens kunnen wij diverse werkzaamheden op interim-basis invullen, zoals administratieve werkzaamheden. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden en tarieven.

Vormgeving & ontwerp

Voor u als (startend) ondernemer kunnen wij ook de vormgeving van uw website (WordPress) verzorgen en uitleg geven hoe u zelf uw website kunt onderhouden, bijwerken en berichten kunt plaatsen. Tevens kunnen wij divers marketing materiaal ontwerpen zoals uw logo, flyers, visitekaartjes en posters. Contact ons gerust voor de mogelijkheden. Op de Vormgeving– en facebookpagina vindt u enkele voorbeelden.


Overzicht praktische hulp

Een greep uit het overzicht, staat uw onderwerp er niet bij, contact ons voor de mogelijkheden:Helpende Hand Leusden
Administratie: ordenen, contacten instanties
Interim klussen: back en frontoffice, administratieve werkzaamheden, klantbeheer, office management ondersteuning.