Vormgeving

Voor u als (startend) ondernemer kunnen wij ook de vormgeving van uw website (WordPress), webwinkel (via mijnwebwinkel) en eventueel de opstart verzorgen van Social Media. Uiteraard geven we uitleg hoe u zelf de tekst/afbeelding van uw website kunt aanpassen en berichten kunt plaatsen. Tevens kunnen wij divers marketing materiaal ontwerpen en leveren zoals logo, flyers, visitekaartjes en posters.

Uiteraard gaat alles in overleg, uw wensen en ideeën zijn hierin belangrijk. Indicatie voor het tarief: vormgeving WP/webshop basis is v.a. € 375,00.
Flyer v.a. € 77,50,  logo ontwerp (2 concepten) v.a. € 152,50. Aanpassingen en andere werkzaamheden € 41,50 p/uur. Bedragen zijn excl. BTW. Contact ons gerust voor de mogelijkheden.


Portfolio Vormgeving:

Hieronder en op onze facebookpagina (berichten van onze klanten) vindt u enkele voorbeelden van marketingmateriaal en logo’s.

Dorien van Zutphen: ‘Ik wil Helpende Hand Leusden Bedanken voor de fijne samenwerking om mijn mooie flyer te bedenken…ontwerpen en te laten drukken. Door de snelle samenwerking en de goede service tot een mooi eind product gekomen. Ik kom graag de volgende keer bij je terug’.

Ontwerp logo’s:
Helpende Hand Leusden Helpende Hand Leusden Marsman Advies 

  Helpende Hand Leusden LL RT  Debora HHL Helpende Hand Leusden fairtradeleusden logo Helpende Hand Leusden logo Van Oostveen Helpende hand leusden

Vormgeving websites:

Helpende Hand Leusden

Maud Groenberg: ‘Shelley is snel, servicegericht en creatief. Ze denkt met je mee en zorgt dat je krijgt wat je nodig hebt. Aanrader!’

Ellen Jumelet: ‘Shelley heeft me geholpen met mijn website. Ze neemt de tijd, komt aan huis en luistert goed naar wat de wensen zijn en de sfeer moet zijn op de site. Ze is aardig, betrokken en heeft geduld. Ze is goed bereikbaar en schakelt snel. Ze zoekt dingen uit en denkt mee. Als je het even anders wilt, of aangepast wilt hebben is dat nooit een probleem; Ze regelt het voor je en is flexibel. Ze heeft in korte tijd een mooie site opgebouwd met materialen die ik zelf aangeleverd heb. Als je een helpende hand nodig hebt in Leusden, zou ik zeker contact opnemen met Shelley Brandon’.

Noëlle Brugman: Helpende Hand Leusden heeft onlangs (2017) de website van Rode Wolk een nieuwe look gegeven. De samenwerking met HHL is erg prettig; ze denken met je mee, vertalen je ideeën op de juiste manier en hebben handige tips en trucs. Kortom, HHL kan prima ingezet worden voor het pimpen van je website. Tevens gaven ze mij ook advies over het gebruik van mijn huisstijl voor andere doeleinden. Ik ben erg tevreden over de geboden diensten.

Helpende Hand Leusden

Jolanda Bast: ‘Ik ben enorm blij met Shelley Brandon van de Helpende Hand Leusden. Als ‘lichtelijke’ digibeet en beelddenker had ik moeite met het afronden van mijn nieuwe website en overzag het geheel niet goed. Daarnaast begreep Shelley precies wat ik voor ogen had en beschikt zij over de vaardigheden om dit digitaal uit te werken. Shelley hielp mij stap voor stap door het proces heen met als resultaat een frisse nieuwe website’.

Helpende Hand Leusden fairtradeleusden logo
Allebei Verder

website jacoacoaching Helpende Hand Leusden