Wie is Helpende Hand Leusden

Helpende Hand Leusden is opgericht door Shelley Brandon. Al jaren woont en onderneemt zij met veel plezier in Leusden. Als zelfstandig ondernemer (sinds 2008) werkt Shelley als (jongeren)coach in haar eigen praktijk Shelley Brandon, coaching – begeleiding en is eigenaar van Liefsoppapier.nl. Was tot 2017 medeorganisator van het VrouwenNetwerkLeusden. In het verleden heeft zij op diverse functies gewerkt in het bedrijfsleven, semioverheid, onderwijs en zorg.

Waarom Helpende Hand Leusden?

Helpende Hand Leusden helpt mensen te doen wat ze willen doen. Dienstverlening wordt steeds verder gedigitaliseerd. Persoonlijke hulp en zorgbudget worden door de overheid steeds meer gekort. Hierdoor groeit de behoefte aan praktische hulp. Er wordt verwacht dat je voor hulp familie of vrienden kunt inschakelen. Maar wat als dat niet gaat? Dit is precies waar Helpende Hand Leusden uitkomst biedt.

Ook op zakelijk vlak verzorgt Helpende Hand Leusden diverse ondersteuning. Van administratiewerkzaamheden tot interim-klussen. Helpende Hand Leusden biedt hiervoor op maat gemaakte hulp of zorgt voor link naar de juiste mensen.

Het werkgebied is in eerste instantie Leusden, vanzelfsprekend kan dit voor grotere klussen ook uitbreiden naar de nabije omgeving. Neem hiervoor gerust contact op.

Helpende Hand Leusden   ‘Ik neem graag jouw zorgen uit handen zodat je kan (blijven) doen wat je wilt doen’.